Projecten

Project maatwerk buitenkeuken

September 2022 hebben we deze prachtige maatwerk buitenkeuken gerealiseerd in een tuin. De klant mocht van de gemeente geen hele overkapping meer plaatsen dus hebben we een ontwerp gemaakt waardoor dit wel deels mogelijk werd. 

De keuken heeft alles elementen om het hele jaar te genieten van een lekkere maaltijd. Koud en warm water, koelkast, Kamado, een grill op gas, verlichting en voldoende opbergruimte. Daarnaast staat de klant niet in de regen door het doortrekken van afdak. 

Previous
Next

Project Alphen aan den Rijn

In april 2022 hebben wij weer een mooi project mogen opleveren. Dit project had werkelijk alles! Een overkapping, vlonder, schuttingen, eettafel en een prachtige buitenkeuken. Is het geen plaatje!?

Previous
Next

Project Alphen aan den Rijn

November 2021 hebben wij in alphen aan den Rijn een schuur, overkapping en buitenkeuken gerealiseerd. In samenspraak met de klant hebben wij hier weer een prachtig geheel van gemaakt. deze klant ook met het mindere weer lekker genieten van zijn buitenkeuken. 

Previous
Next

Project alphen aan den Rijn

In het voorjaar van 2022 hebben we een mooie overkapping, vlonder en aan 2 zijde een schutting geplaatst. De overkapping is geplaatst aan een bestaande schuur. Weer een plaatje!

Previous
Next

Project Oegstgeest

In de zomer van 2021 hebben wij in Oegstgeest een mooie overkapping mogen realiseren. Wij hebben de wensen van de klant doorgenomen, deze wilde graag een “Ibiza-look” doormiddel van lichtere wanden.  deze hebben wij in de op maat gemaakte overkapping verwerkt. 

Previous
Next

Project Nieuwkoop

In de zomer van 2021 hebben wij  dit mooie project opgeleverd. Een prachtige overkapping aan de bestaande schuur. Door verschillende kleuren hout te gebruiken krijgt de overkapping een speelse uitstraling!

Previous
Next

Project Alphen aan den Rijn

In het voorjaar van 2021 hebben wij in Alphen aan den Rijn een overkapping aan een woning gerealiseerd. Hier was de wens van de klant dat er 2 dakramen in het dak werden gemaakt en een eiken regenton voor de opvang van het regenwater. Weer een plaatje!

Previous
Next

Project Alphen aan den Rijn

Begin 2021 hebben wij dit project opgeleverd. Het betrof een bestaande overkapping die aangepast diende te worden.  De wanden en deuren zijn vernieuwd en aan de achterzijde is een schuur gerealiseerd. 

Previous
Next

Project Langeraar

In maart 2021 hebben wij in Langeraar  een overkapping in een aparte hoek gerealiseerd. De klant wilde graag dat de fietsen droog kwamen te staan. Daarnaast hebben wij later nog een buitenkeuken geplaatst onder de overkapping. 

Previous
Next

Project Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn heeft Lions Wood een balustrade gemaakt voor een plat dak. Hierdoor heeft de klant er een 2e  zonnige tuin bij! De klant gaat hierna zelf nog het dak bekleden met hout. 

Previous
Next